hero-runners-green-overlay

Viljami Kaasalainen

Viljami Kaasalainen – Suomen nopein mies


Yleisurheilu, 100-400 m pikajuoksu
Liittynyt 29.11.2020

”Suomen nopein mies. Yhdistelmä hullua treenaamista ja tieteellisiä menetelmiä.”

– Viljami

Syntymävuosi: 1995

Kotikaupunki: Jyväskylä

Seura: Jyväskylän Kenttäurheilijat

Valmentaja: Antti Mero sr.

Lajit: 100-400 m pikajuoksu

Saavutukset: Suomen nopein mies

100 metrin Suomen mestari 2020
Kaikkien aikojen 7. nopein suomalainen
Nuorten sarjoissa useita Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia

Tavoite: Aion pitää tittelini Suomen nopeimpana miehenä, mutta se ei riitä. Haluan olla ensimmäinen pikajuoksija, joka voittaa Suomen mestaruuden 100, 200 ja 400 metrillä samoissa kisoissa. Päätavoitteeni on Münchenin EM-kisat 2022, jossa realistinen tavoite on päästä finaaliin taistelemaan mitaleista.
Pikajuoksijasta varttimaileriksi, HS 26.4.2021

Motto: Joka päivä täysiä.

Asiat, joiden puolesta puhun: Minulle on tärkeää, että jos tekee jotain niin se kannattaa tehdä hyvin. Arvostan yrittäjiä ja sellaista ”tekemisen meininkiä”. Lisäksi minulle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, faktaperusteinen toiminta ja aitous.

Yhteistyökumppanit: Kiinteistövälitys Enberg Oy
Toivoisin saavani kolmesta neljään pääyhteistyökumppania ensi kaudeksi, koska jos kumppaneita on liikaa, niin silloin myös heidän näkyvyys kärsii. Minulle tärkeää on tehdä yhteistyötä hyvien tyyppien kanssa, ei niinkään heidän sijainti tai ala.

Mitä voin tarjota yhteistyökumppaneilleni: Logonäkyvyyttä miljoonien katsojien kilpailuissa, kotisivuillani, medioissa, sekä omassa Instagramissani. Kasvot ja äänen mainoksille ja tilaisuuksiin. Vinkkejä ja ohjausta liittyen harjoitteluun, hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Tulen myös mielelläni puhumaan urheilijan näkökulmasta oman itsevarmuuden löytämisestä. En odota mitään ilmaiseksi, ja olen valmis tekemään osani yhteistyöstä.

Vapaa sana: Viimeisen vuoden aikana urheilussa palaset ovat loksahtaneet kohdalleen, ja kaikki tuntuu menevän nyt tosi hyvin. Olemme löytäneet juuri minulle sopivan tavan harjoitella ja se tuottaa tulosta. Tiedän mitä haluan ja teen kaikkeni sen eteen, eli tämä juna jatkaa kulkuaan ja oikeastaan vaan kiihtyy. Tervetuloa kyytiin!

Viljamin nettisivut viljamikaasalainen.fi Instagramissa: @viljamikaasalainen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26