Uusia kumppaneita

3.5.2021 / Katri

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *.

Hei kaikki ja hyvää vapunjälkeistä toukokuuta! Olemme avanneet lisää linkkejä, joiden kautta löydät huippudiilit ja pääset samalla auttamaan Espere Verdeä suomalaisen urheilun tukemisessa. Espere Verde ohjaa 3% vuosittaisesta liikevaihdostaan suomalaiseen urheiluun, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin suuntautuvaan yleishyödylliseen toimintaan.

Kaikkien palvelussamme mukana olevien yritysten tarjouksiin, yhteistyöehdotuksiin ja tarkempiin palvelukuvauksiin pääset käsiksi Espere Verden urheilun digialustalta.
 
Samalta sivulta pääset myös tutustumaan palvelussamme mukana oleviin, yhteistyökumppaneita hakeviin urheilijoihin ja tiimeihin. Lähde rohkeasti mukaan ja kannusta muitakin! Alustalle liittyminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään, mutta voi luoda sinulle uusia mahdollisuuksia.

Weekendbee on vuonna 2018 perustettu palveleva suomalainen verkkokauppa nuorille ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet tukemaan eettisiä ja ekologisia vaatemerkkejä. Meidän missiona on tehdä vastuullisten valintojen tekemisestä helppoa ja hauskaa. Meillä jokainen ostos on hyvä valinta!

Laaja valikoima vastuullisia vaatteita yli 20 eri valmistajalta niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Suosituimmat merkit kuten Patagonia, Népra, Girlfriend Collective, Mons Royale, Picture Organic sekä monta muuta. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu suosituimpia urheiluvaatteita kuten t-paitoja, toppeja, legginsejä, kerrastoja, huppareita sekä takkeja. * Tutustu tästä.

Kulta-Center.fi tarjoaa laajan valikoiman kotimaisten ja kansainvälisten brändien koruja, kelloja ja älykelloja edullisesti! Meiltä löydät aina suosituimmat uutuudet sekä halutuimmat bestsellerit. Kotimainen perheyrityksen omistama verkkokauppa palvelee teitä kokonaisvaltaisesti tarjoten helppokäyttöisen verkkokaupan, edulliset hinnat, sujuvan turvallisen ostamisen Klarna Checkoutin avulla sekä erittäin nopean toimituksen, jopa seuraavaksi arkipäiväksi! * Tutustu valikoimaan ja osta nyt! 
 
Puhti – Laboratoriokokeet ilman lähetettä ympäri Suomen. Tilaa laboratoriokokeet helposti ilman lähetettä Puhdin kautta. Mittaa esimerkiksi ferritiini, D-vitamiini, kolesterolit ja verensokeri. Luotettava ja kotimainen. Näytteenotto ympäri Suomen. Tulokset yleensä heti seuraavana päivänä. Selkeä tulosraportti, jota osaat itsekin tulkita. Tarvittaessa saat myös yhteyden lääkäriin erillisenä palveluna testien jälkeen. * Tästä klikkaamalla pääset varaamaan oman aikasi.

Ruokaboksi toimittaa arki-iltojen helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksin avulla syöt vaivatta monipuolista ja terveellistä ruokaa. Samalla käytät kauppareissuihin ja suunnitteluun tarvittavan ajan johonkin mieluisampaan.

Ruokabokseja on kolme erilaista: sekasyöjien Ruokaboksi Original, lasten suosikki Muksuboksi ja vegeilevien Vegeboksi. Kokoja on kaksi: pieni (1-2 syöjää) ja iso (3-6 syöjää). Toimitukset tehdään maanantaisin. Tehdään arjesta helpompaa boksi kerrallaan! * Tilaukset tästä! 

BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, jossa voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimassamme on 200 000 kirjaa – jännittäviä dekkareita, koukuttavia romaaneja, ajankohtaisia tietokirjoja, inspiroivia elämäkertoja ja lastenkirjoja. Nyt voit uutena tilaajana kokeilla BookBeat Premiumia maksutta ja kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat! *
Kokeile BookBeatia kaksi viikkoa maksutta ja tee tilaus.

Nextory on kirjapalvelu, jossa voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja puhelimellasi tai tabletillasi rajoituksetta, missä ja milloin haluat. Sovelluksessa löydät kirjavinkkejä juuri sinulle, viimeisimmät uutuudet, kaunokirjallisuuden klassikot, elämäkerrat, dekkarit ja paljon muuta. * Kokeile uutena tilaajana Nextorya 14 päivää ilmaiseksi! 
 
Lisäinfoa
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *