hero-runners-green-overlay

Tulevaisuuden Sankarit – Team Anne & Matilda

HIFK yleisurheilun nuoret valiot matkalla kohti kansainvälistä menestystä


Yleisurheilu
Liittynyt 25.11.2020

”Kovaa, mutta kivaa!”

– Sankarit

Urheilijat: Vilma Hakala, Mila Heikkonen, Miro Heikkonen, Silja Jaatinen, Joonas Jäppinen, Charlotte Kajander, Elinda Koivula, Linda Leveelahti, Henni Piiroinen, Lauri Savolainen, Elmiina Siikala, Liina Tervo, Alisa Tikkanen

Iät: 15-20 vuotta

Treenikaupunki: Helsinki

Valmentajat: Anne Suoranta ja Matilda Bogdanoff

Laji: pikajuoksu ja aitajuoksut

Saavutukset:

Kotimaa
Vuonna 2021 urheilijat saavuttivat yhteensä viisi henkilökohtaista mitalia nuorten SM-kilpailuissa ja yhteensä viisi nuorten SM-viestien mitalia.

Kansainväliset
EM-kilpailut U18 2019 
Suomi-Ruotsi -maaottelu 17-sarja 2019 

Tavoitteet: Nuorten SM-tasolta Suomen huipulle ja aina kansainvälisille kentille asti.

Asiat, joiden puolesta puhumme: Nuoren urheilijan aikataulujen yhteensovittaminen opiskelun, urheilun ja muun elämän kesken. Ravinnon, levon, harjoittelun ja tukitoimien merkitys urheilijan tasapainoisessa suorituksessa, kehittymisessä ja menestymisessä. Ilon, keskinäisen kunnioituksen ja kaveruuden säilyttäminen kovassakin menossa.

Motto: Kovaa, mutta kivaa!

Yhteistyökumppanit: Mizuno Europe, Quant, Espere Verde

Mitä voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme:
Logonäkyvyys Mizuno-varusteissa, näkyvyys tv-lähetyksen puitteissa ja ryhmän somekanavilla sekä urheilijoiden somepostauksissa, joka yleisurheilu”perheen” kautta tavoittaa tuhansia ihmisiä. Erilaisten kuvien ja videoiden tuottaminen nuorten urheiljoiden harjoittelusta ja kilpailuista käytettäväksi yritysten markkinointi- ja viestintäkanaviin. Voittojen ja saavutusten omistaminen tukijalle, urheilijoiden vierailut tapahtumissa kertomassa miten tuki on harjoittelua auttanut.

Vapaa sana: Tiimin valmentajilla on vuosien valmennuksen ja huippu-urheilun kautta selkeä näkemys siitä mitkä tekijät mahdollistavat nuoren urheilijan tien huippu-urheilijaksi. Vuosien kokemus huippu-urheilun kansainvälisessä maailmassa sekä laajat yhteistyöverkostot mahdollistavat nuorten kokonaisvaltaisen valmentamisen. Päivittäisharjoittelun lisäksi ryhmän valmennus sisältää säännöllisen lihashuollon ja muut tarvittavat tukitoimet (mm. fysioterapia, henkinen valmennus, ravintovalmennus).

Tiimi Instagramissa: @team_annejamatilda ja Facebookissa: @Anne&Matilda Team

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26