hero-runners-green-overlay

Puhti

Puhti – Laboratoriokokeet terveyden ja suorituskyvyn tueksi helposti ilman lähetettä.

Ilmoittautumalla labraan Espere Verden kautta tästä autat Espere Verdeä tukemaan suomalaista urheilua. Urheilija – kysy erikoishyvää diiliä kauttamme!

Liittynyt 12.3.2021

”Tulokset omaan Puhti-palveluusi jopa seuraavana arkipäivänä.”

– Puhti

Yrityksen nimi: Puhti Oy

Toiminta-alue: Puhti-testit voi ottaa useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. https://www.puhti.fi/toimipisteet/

Verkkosivu: https://www.puhti.fi/

Visio: Tuemme sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa. Haluamme tarjota parhaita työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tarina: Puhti on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa parasta palvelua hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Puhdin testipaketit antavat monipuolisesti tietoa siitä, miten oma keho voi. Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Palvelu on suunniteltu lääkäreiden kanssa. Puhti on osa Mehiläistä.       

Meille tärkeitä asioita: Puhti auttaa huolehtimaan hyvinvoinnista ja terveydestä sekä pysymään hyvässä vireessä. Palvelu perustuu asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen. Palvelu auttaa sinua tunnistamaan nykyisen tasosi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystä.

Tarjottava palvelu: Puhti helpottaa laboratoriokokeisiin pääsyä ja helpottaa tulosten tulkintaa. Kaikki tutkimukset ilman lähetettä. Liikkujan Puhti-terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista ja suorituskykyä. Kun tilaat minkä tahansa Puhti-testin Espere Verden kautta tästä, olet mukana tukemassa suomalaista urheilua.

Elämänohje: Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Kun elimistösi on tasapainossa, jaksat paremmin urheillessa ja arjessa!

Nykyiset kumppanit: Puhti on tehnyt yhteistyötä satojen eri urheilijoiden, yritysten, järjestöjen sekä muiden kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Toiveemme kumppanien suhteen: Puhti tekee mielellään yhteistyötä täysi-ikäisten vaikuttajien kanssa. Yhteistyön vaatimuksena ei ole tietty taso tai seuraajamäärä; voit olla huipulla tai vasta-aloittelija. Jokainen urheilija on yhtä arvokas ja katsomme kaikki yhteistyöt tapauskohtaisesti.

Puhdin kanavia:

https://www.puhti.fi/
Instagram: @puhti_fi
#puhti

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26