Puhti ja Espere Verde yhteistyöhön suomalaisen urheilun hyväksi

17.3.2021 / KatriTilaamalla Puhdin laboratoriotestit helposti Espere Verden kautta autat Espere Verdeä tukemaan suomalaista urheilua. Sitä paitsi jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia!

Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Puhdin testipaketit antavat monipuolisesti tietoa siitä, miten oma keho voi. Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Palvelu on suunniteltu lääkäreiden kanssa ja testeihin pääsee ilman lähetettä. Puhti on osa Mehiläistä.

Espere Verde on kumppanisi urheilun digimaailmassa. Edistämme urheilumenestystä, yhteisöllisyyttä ja kansallista hyvinvointia. Tarjoamme ja kokeilemme konsepteja ja toimintamalleja, joista tiimimme rakentaa kumppaneidemme kanssa uusia ratkaisuja urheilumaailmaan. Uudenlaisen palvelumme kautta voit tukea urheilijoita sekä seuroja ja tavoitat potentiaaliset kumppanit sekä palveluntarjoajat. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaa myös mm. tulospalveluiden, analytiikan ja virtuaalitoimintojen pariin. Espere Verde ohjaa 3% vuosittaisesta liikevaihdostaan liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin suuntautuvaan toimintaan.

”On ilo päästä yhteistyöhön Puhdin kaltaisen luotettavan toimijan kanssa”, toteaa Katri Einamo Espere Verdeltä. ”Uskon, että Puhdin tarjoamat helppopääsyiset laboratoriokokeet ja nopeat tulokset ovat juuri sitä, mitä Espere Verden kohderyhmä arvostaa. Personoitu digipalvelu on Puhdin myötä laboratorioissakin nykypäivää – ja hyvä niin.”

”Me täällä Puhdissa haluamme edesauttaa omalta osaltamme tervettä urheilua” vastaa Puhdin Susanna Nuoramo. ”Kattavien palveluiden tarjonta yhdessä eri toimijoiden kanssa luo hyvät mahdollisuudet siivittää eri tason urheilijoita parhaimpaan menestykseen. Koen, että kaikki tuki, mitä urheilijalle annetaan, on erityisen tärkeää, oli kyseessä sitten uraansa aloitteleva urheilija tai jo huipulla kisaava henkilö.”

Lisätietoja antaa katri@espereverde.com

Espere Verde logo
Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *