hero-runners-green-overlay

Matilda Bogdanoff

Matilda Bogdanoff – Olympiaunelma


Yleisurheilu, päälaji 100 m aitajuoksu
Liittynyt 22.11.2020

”Urheilijana uskon kovaan työhön ja nöyrään asenteeseen. Urheilija ei ole koskaan valmis, joten halun kehittyä on oltava vahva.”

– Matilda

Ikä: 30 vuotta

Kotikaupunki: Helsinki

Seura: HIFK Friidrott

Valmentaja: Anne Suoranta

Manageri: Espere Verde

Lajit: 100 m aitajuoksu

Saavutukset: 100 m aj 13.11 (2019), 60 m aj 8.03 (2020)

2 Suomen mestaruutta
10 Suomenmestaruusmitalia ulkoradoilla
5 Suomenmestaruusmitalia sisäradoilla
6 mitalia Suomenmestaruusviesteistä

Arvokisaedustukset:
2019 European indoor championships 60m aj, sijoitus 12.
2019 Pohjoismaiden mestaruusottelu 60m aj, sijoitus 2.
2017 Universiades pituushyppy, sijoitus 10.
2015 Universiades 100m aj, sijoitus 6.
2014 World Indoor championships 60m aj, sijoitus 17.
2014 European championships 100m aj

Tavoite: Tavoitteeni urheilijana on löytää omat rajani aitajuoksijana. Tuloksellisesti 13 sekunnin rajapyykki on säilynyt mielessäni kirkkaana koko urani ajan. Kesällä 2021 tavoittelen sen mahdollisimman reilua alitusta! Olympialaiset ovat olleet yksi urani suurimmista haaveista, ja tulevalla kaudella lähdenkin taistelemaan paikasta Tokiossa 2021.

Asiat, joiden puolesta puhun: Minulle on aina ollut tärkeää tehdä urheilua omalla tavallani ja omien arvojeni mukaisesti. Urheilijat ovat ensisijaisesti ihmisiä, ja sellaisina toivon jokaista urheilussa toimivaa kohdeltavan. Oman urani ohella olen toiminut vaihtelevasti myös nuorten valmennuksen parissa. Sitä kautta olen halunnut tukea myös mahdollisia tulevaisuuden huippu-urheilijoita ja antaa heille eväitä kasvaa ja kehittyä. Kilpaurheilua kuvataan usein raa’aksi maailmaksi, mutta löytämällä oma tapa toteuttaa sitä, on urheilu antoisa tapa toteuttaa itseään ja koetella rajojaan.

Yhteistyökumppanit: Mizuno Europe, Unisport Finland

Mitä voin tarjota yhteistyökumppaneilleni: Esimerkiksi blogikirjoituksia nivottuna yrityksen tekemiseen ja/tai arvoihin, somepostauksia joissa mainitaan tukijani (mainos, kaupallinen yhteistyö) ja joita yritys saa jakaa omissa kanavissaan. Voin myös tulla mukaan yritysvideoihin yrityksen laatiman ja itseni hyväksymän käsikirjoituksen mukaan, ottaa yrityksen tuotteita näkyvään käyttööni, tai tuottaa personoituja kannustusvideoita ja fanikuvia. Tämän lisäksi voimme järjestää yhteiset treenit tai lyhyemmän yhteisen liikuntasession.

Vapaa sana: Urheilun ohella olen opiskellut puheviestintää ja yhteiskuntapolitiikkaa Helsingin yliopistossa. Nyt valmistuessani syksyllä 2020 jatkan osa-aikaisia töitä urheilun ehdoilla. Treenien ja töiden vastapainona arjessa on oltava riittävästi aikaa palautua, juoda kahvia ja hengittää.

Matilda Instagramissa: @matildabogdanoff

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com