Palvelukuvaus

Espere Verde -palvelukuvaukset

Julkaistu 28.11.2020
Täältä löydät lisätietoa Espere Verden palveluista. Nykyisistä, tulevista ja sellaisista joihin voit itse vaikuttaa tai ehdottaa kehitettäväksi. Yhteisöä ei ole ilman yhteisiä tavoitteita. Meidän avoin pyrkimyksemme on edistää suomalaista urheilumenestystä, yhteisöllisyyttä ja kansallista hyvinvointia kaikilla hyväksi havaituilla keinoilla, sekä kokeilemalla koko joukkoa uusia sellaisia.

Jäljempänä löydät kuvaukset palveluista. Näihin palvelukuvauksiin viitataan mm. käyttöehdoissamme. Muistithan hyväksyä? Muutokset julkaisemme tällä sivulla, joten kannattaa seurata kehitystä jatkossa.

Yleistä

Espere Verde (EV) kerää ja ylläpitää profiilikortteja, joiden tiedot on toimittanut profiilin perustaja hyväksyen samalla käyttöehdot. Profiilin tiedot ovat palvelun käyttäjien nähtävissä ja EV voi käyttää tietoja:
• Yhdistääkseen toimijoita, esim. urheilija ja yritys
• Kohdennettuun markkinointiin ml. kolmannet osapuolet
• Markkina-analyysiin, palvelukehitykseen ja tutkimuksiin ml. yhteystiedot
Lisäksi anonyymia dataa (evästeet) käytetään verkkopalvelun analytiikkaan ja kehittämiseen. EV voi luovuttaa henkilötietoja muille osapuolille, kun yhteistyökumppanimme (mm. kirjanpitäjä, IT-tuki) käsittelevät toimeksiannostamme henkilötietoja meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti. Lue lisää tietosuojaan liittyvistä käytänteistä tietosuojasivulta.

Matchmaking-palvelut

Palvelu yhdistää toimijoita profiilitietoihin perustuen (esimerkiksi urheilija ja yritys). Profiilin perustaminen on maksutonta, lisäpalvelut ja ominaisuudet hinnoitellaan erikseen informoimalla ja veloitetaan käyttäjän hyväksynnällä. Palvelun kautta syntyneiden yhteistyösopimusten arvosta EV veloittaa 12% provision sekä järjestelypalkkion 3%.

Yhteisörahoitus

Palvelun profiiliin omaavat tahot voivat perustaa yhteisörahoitusprojekteja tukemaan urheilumenestystä vastikkeellisesti. EV hyväksyy yhteisörahoitusta hakevat projektit erikseen. Toteutuneiden hankkeiden arvosta EV:n provisio 7% + järjestelypalkkio 3%.

Tavoitteena 25% hankkeista kohdentuu yleishyödyllisiin ja yhteiskunnallisiin hankkeisiin.

Kohdennettu markkinointi

Palveluiden ja tuotteiden markkinointi profiloiduille kohderyhmille. Mahdollisuus linkittää verkkokauppa tai palvelutarjoama. Hinnoittelu sopimuksen mukaan, esimerkiksi provisiona EV:n kautta syntyneistä kaupoista.

Yritysyhteistyökonseptit, konsultointi ja manageripalvelut

Tutkimus-, kehitys- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus. Autamme tehostamaan yritysyhteistyöhön suunnattuja investointeja. Palkkio sopimuksen mukaan.

Vuosittaisesta liikevaihdostamme ohjaamme 3% suomalaiseen urheiluun, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin suuntautuvaan yleishyödylliseen toimintaan.

Espere Verde pidättää oikeuden kehittää ja päivittää palvelukuvauksia ja niiden sisältöjä.

Onko sinulla kysyttävää, lisättävää, ideoita kehitykseen tai uusiksi palvelukonsepteiksi?

Kuuntelemme mielipiteitäsi ja arvostamme ideoitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä info@espereverde.com