hero-runners-green-overlay

Oskun Tehoteam

Tervetuloa, olemme Oskun Tehoteam!


Yleisurheilu
Liittynyt 18.1.2021

”Tiimityö tuottaa tulosta!”

– Tehoteam

Urheilijat: Toni Appelqvist, Niklas Björkenheim, Jonathan Ekberg, Laura Kauppinen, Kristian Pirnes, Teresa Pollari, Emilia Tallqvist, Walter Törnwall

Iät: 18-21 vuotta

Treenikaupunki: Espoo

Seura: Esbo IF

Valmentaja: Oscar Härkönen

Lajit: 100 m, 200 m, 400 m, kävely ja kolmiloikka

Saavutukset:

Henkilökohtaisia SM-mitaleita ja SM-pistesijoituksia useampi kappale. Kalevan kisojen ensikertalaisia. Oman seuran seuraennätyksiä rikottu useampia, myös SFI-ennätys rikottu. Maajoukkue-edustus Suomi-Ruotsi -otteluun.

Tavoitteet: Pärjätä omassa ikäluokassa SM-kisoissa. Päästä jatkossakin Kalevan Kisoihin sekä siitä vielä ylöspäin. Tavoitteemme on päästä urheilussa niin pitkälle kuin mahdollista!

Asiat, joiden puolesta puhumme: Urheilijan aikataulujen yhteensovittaminen opiskelun, urheilun ja muun elämän kesken. Urheilijan henkinen jaksaminen. Kommunikaatio urheilijan ja valmentajan välillä sekä vahva side molempiin suuntiin. Se, kuinka tärkeää on voida treenata yhdessä eikä vain yksin, koska treenit on paljon kivemmat ja näin niistä saa enemmän irti kuin vain yksin treenaamalla.

Motto: Tiimityö tuottaa tulosta!

Yhteistyökumppanit: Tiimillä ei vielä ole omia kumppaneita. Toivomme kumppaneiksemme tahoja, joiden arvot sopivat yhteen kanssamme.

Mitä voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme:
Voimme tarjota somenäkyvyyttä omalla Instagram-tilillämme ja tiimin urheilijoiden omilla somepäivityksillä, joiden kautta tavoitat yhteensä tuhansia silmäpareja. Voimme myös tuoda näkyvyyttä kisoissa ja treenipaikoilla sekä tulla kumppaneidemme tapahtumiin esittelemään tuotteita ja olemaan näkyvillä erikseen sovittavalla tavalla.

Vapaa sana: Meidän valmentajamme on vielä nuori, mutta tekee meidän mielestämme jo kovaa jälkeä! Valmentajamme panostaa meihin tosi paljon, pitää tiimiämme yhdessä ja järjestää erilaisia tiimipäiviä. Meillä ei ole yhtään tylsää päivää ja valmentaja kysyy aina mitä meille kuuluu eikä jätä ketään yksin missään kohtaa!

Oskun Tehoteam Instagramissa: https://www.instagram.com/oskun_tehoteam #bettertogether #teamwork

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26