hero-runners-green-overlay

Nextory

Kirjapalvelu, jossa voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja puhelimeltasi tai tabletiltasi rajoituksetta, missä ja milloin haluat.

Tilaamalla Nextoryn kirjoja Espere Verden kautta tästä autat Espere Verdeä tukemaan suomalaista urheilua.

Liittynyt 1.5.2021

”Kaikissa paketeissamme saat nyt käyttöösi koko satojentuhansien kirjojen valikoimamme.”

Yrityksen nimi: Nextory

Toiminta-alue: verkkokauppa

Verkkosivu: Tilaa tästä

Tarjottava palvelu:

Nextory tarjoaa suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät Nextorysta satoja tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien.

Kokeile Nextorya 14 päivää ilmaiseksi!

Nextory tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe, joista voit valita itsellesi sopivimman. Koko perheelle löytyy paljon uutta ja jännittävää luettavaa. Sovelluksessa voi luoda myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille.

Nextory on nyt tuonut palveluunsa uuden Pronssi-tilausvaihtoehdon, johon kuuluu 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €. Pronssi sopii siis täydellisesti sinulle, joka luet ja kuuntelet hiukan vähemmän!

Sovelluksessa löydät paljon kirjavinkkejä juuri sinulle, odotetuimmat uutuudet sekä Nextoryn eri kategoriat, kuten Elämäkerrat, Dekkarit ja Rakkaus & Feelgood. Olit sitten etsimässä iltasatuja tai jännitystä arkeen, löydät aina suosikkikirjailijasi ja lempikirjasi Nextorysta.

Kun tilaat Nextoryn ääni- ja e-kirjoja Espere Verden kautta tästä, olet mukana tukemassa suomalaista urheilua.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26