Mitä urheilun ystävät haluavat?

4.12.2020 / Katri


Mitä urheilun ystävät haluavat ja mikä heitä kiinnostaa? Miten Espere Verde voisi olla eniten avuksi? Mitkä ovat ne konstit, joilla tämä Suomen urheiluhomma saadaan pelittämään?

Näitäkin täällä on mietitty. Me tiedämme kyllä mitä me haluamme, mutta jotta Espere Verden palvelualusta toimisi nimensä veroisesti eikä varsinkaan kiipeäisi norsunluutorniin, kaipaamme yhteisöä ympärillemme ja palautetta sekä kehitysideoita teiltä muilta faneilta. 

Lomakkeista ei välttämättä kukaan oikein tykkää, mutta ensi hätään rykäisin silti sellaisen – kävisitkö täyttelemässä ja kertomassa mikä kiinnostaisi ja miten voisimme sinua palvella? Miten Suomen urheilijoita, valmentajia, seuroja ja muita toimijoita tulisi sinun mielestäsi auttaa? Liian hulluja tai outoja ehdotuksia ei ole.

Lomake on lyhyt, mä lupaan! Klikkaa tästä, niin pääset avautumaan.

Aina voit olla yhteydessä myös katri@espereverde.com niin jutellaan (urheilu)maailma paremmaksi, enkä harmistu yhtään jos laitat tätä kirjoitusta eteenpäin. Kiitos!

Katri Einamo, toimitusjohtaja
Espere Verde Oy
katri@espereverde.com

P.S. Jos haluat liittyä mukaan yhteisöömme urheilijan, valmentajan, seuran, joukkueen, tiimin, lajiliiton, yrityksen tai palveluntarjoajan roolissa löydät hieman tarkempia kysymyksiä Profiilit-sivultamme.

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

2 Comments

  1. What an enlightening article! It provided a lot of food for thought. Let’s discuss this further. Click on my nickname for more!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *