Luovuutta ja niskahikeä

25.11.2020 / Katri


Koronatilanne ei hymyilytä yhtään, mutta tästäkin selvitään. Ollaan kärsivällisiä, huolellisia ja luovia. Käytetään maskeja, pestään kädet ja pidetään turvavälit. Kyllä te tiedätte.

Luovuutta tarvitaan aina, mutta erityisesti nyt myös urheilussa ja yritysmaailmassa. Meillä avoin mieli, niskahiki ja valvotut yöt ovat vieneet Espere Verdeä jälleen yhden askeleen lähemmäs tavoitettamme. Ensimmäiset oikeat urheilijoiden ja yritysten profiilikortit julkaistaan pian, palvelun käyttöehdot on viilattu minttiin ja paljon palautetta on saatu – kaikki tämä vie meitä ja yhteisöämme eteenpäin. 

Seuraavaksi kaipaisimme urheilun digimaailman kumppanuuspalvelumme parantamiseksi jeesiä seuroilta, joukkueilta, tiimeiltä ja lajiliitoilta. Ai miksi? No koska Espere Verden palvelussa heillekin on oma paikkansa, eli vaikka just sunkin seurasi voi täytellä profiilikortin ja päästä sitä kautta mukaan ihan uuteen urheiluyhteisöön, jonka toimintamalli hyödyttää kaikkia sen toimijoita. Eikä ole mitään koiria haudattuna. Ekosysteemi ja yhteiset intressit, you know. 

Ota yhteys katri@espereverde.com niin pääset mukaan. Urheilijat, yritykset, palveluntarjoajat ja valmentajat saavat tietenkin edelleen osallistua hekin.

Olisi kiva, jos laittaisit tätä viestiä eteenpäin. Lämpimiä ajatuksia ja tsemppiterveisiä täältä EV:n niskahikipajalta!

Katri Einamo, toimitusjohtaja
Espere Verde Oy
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *