hero-runners-green-overlay

Erin Karjalahti

Erin Karjalahti – U20 400 m aitajuoksun Suomen mestari


Yleisurheilu, 400 m aidat
Liittynyt 31.3.2021

”Ei tarvitse olla täydellinen, jotta voisi olla voittaja.”

– Erin

Syntymävuosi: 2001

Kotikaupunki: Klaukkala

Seura: Nurmijärven Yleisurheilu

Valmentajat: Anne Suoranta ja Matilda Bogdanoff

Laji: 400 m aitajuoksu

Saavutukset: 400 m aitojen alle 20-vuotiaitten Suomen mestari 2020

Lukuisat oman ikäluokan SM-mitalit, joista viimeisin kesällä 2020 saavutettu 400 m aitajuoksun Suomen mestaruus.
Alle 18-vuotiaitten EM-kisaedustus sekä nuorten Suomi-Ruotsi -maaotteluedustus.

Tavoite: Tavoitteeni on tulla Suomen parhaaksi 400 aitajuoksijaksi sekä menestyä aikuisten arvokilpailuissa. Tavoiteena on juosta 400 metrin aidoissa mahdollisimman lähelle 50 sekunnin rajaa, ellei jopa alle. Haluan kehittyä sekä henkisesti, että fyysisesti ja sitä kautta haluan nähdä kuinka pitkälle voin päästä.

Motto: Aidat on tehty ylitettäväksi!

Asiat, joiden puolesta puhun: Minulle erityisen tärkeitä asioita ovat sekä henkinen, että fyysinen hyvinvointi. Etenkin ulkonäköpaineet varsinkin nuorten naisurheilijoiden keskuudessa ovat minulle tärkeä aihe. Arvostan erityisesti sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat olla sellaisia kuin ovat ja eivät liikaa mieti mitä muut sanovat tai ajattelevat. Myös ympäristöstä huolehtiminen, tarkoitti se sitten luontoa tai lähellä olevia ihmisiä, on minulle hyvin tärkeä asia.

Yhteistyökumppanit: Craft Sportswear, Puhti. Tervetuloa muutkin mukaan, katso alta minkälaisia yhteisiä kuvioita voidaan kehitellä!

Mitä voin tarjota yhteistyökumppaneilleni: Yhteistyökumppaneilleni voin tarjota näkyvyyttä somekanavissani sekä kilpailuissa, joissa on lukuisia katsojia niin paikanpäällä kuin mediankin välityksellä. Voin myös kirjoittaa esimerkiksi blogitekstejä tai kuvata videoita yrityksen käytettäväksi. Yritys voi myös hyödyntää minua mainoksissaan tai kuvauksissaan sekä voin tulla vetämään treenejä työntekijöille tai vaikkapa yrityksen somekanavien kautta livetreenejä katsojille. Olen myös nuori vasta huippu-urheilijan uraa aloitteleva urheilija, jonka matkan seuraamisesta ja tukemisesta ei varmasti tule tylsää!

Vapaa sana: Olen energinen ja ulospäinsuuntautunut tyttö ja siksi tykkäänkin olla tekemisissä ihmisten kanssa. Olen myös täsmällinen, tunnollinen sekä kilpailuhenkinen. Annan myös aina kaikkeni, oli kyse sitten treenistä, kilpailusta, koulun kokeesta, lautapelin pelaamisesta tai huoneen sisustamisesta enkä todellakaan pysty jättämään asioita puolitiehen.

Olen myös hyvin motivoitunut siihen mitä teen. Motivoituneisuudestani sekä tavoitteellisuudestani ehkä kertookin se, että jo 14-vuotiaana tein itse oman harjoitusohjelmani ennen kuin 16-vuotiaana pääsin nykyisen huippuvalmentajani urheilijaksi.

Sain myös juuri ylioppilastutkintoni päätökseen ja tarkoituksenani olisi antaa muutama vuosi täysin urheilulle ennen kuin pyrin aloittamaan urheilun rinnalle bioinformaatioteknologian opinnot Aalto-yliopistossa. Urheilu on kuitenkin minulle ykkösjuttu niin kauan kuin sitä pystyn tehdä!

Erin Instagramissa @erinkarjalahti

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26