Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä

24.3.2021 / Katri

Jo Aku Ankan puhuva koira tiesi, miten pukea tilanne viiteen sanaan. Espere Verde puksuttaa eteenpäin valitsemallaan kurssilla, jota on olosuhteiden pakosta jouduttu kuitenkin hieman reivaamaan. Meidän on muututtava maailman mukana, ja keskitymme nyt pilotissamme palvelutarjontaan sekä vastikkeelliseen varainhankintaan. Solmimme aktiivisesti kumppanuuksia suomalaisen urheilun ja tulevaisuuden urheilusankareiden auttamiseksi, ja kutsumme sinutkin mukaan. Yhdessä tekemällä luodaan hyviä juttuja. (Oho, jälleen viisi sanaa.) Kyllä te tiedätte.

Kerroimme edellisessä blogissamme, että monipuolisia laboratoriotestejä ilman lääkärin lähetettä tarjoava Puhti on liittynyt mukaan Espere Verden alustalle.

Aiemmin olemme saaneet mukaamme yksilöllistä ravintovalmennusta tarjoavan ViaEscan sekä kokonaisvaltaisen liikuntapaikkojen toimittajan Unisportin, ja hiljattain uutisoimme somessa kumppanuutemme Detalji Boutiquen kanssa. Detalji on hyvä esimerkki ennakkoluulottomasta yhteistyöasenteesta – ei tarvita välitöntä sidettä urheilumaailmaan voidakseen luoda uutta ja kannattavaa kuviota kaikille osapuolille. (Sitä paitsi urheilijatkin tarvitsevat paitsi mitalien, myös kauniiden vaatteiden ja sisustuselementtien säihkettä elämäänsä.)

Kaikilla yrityskumppaneillamme on tarjota Espere Verden ystäville hyviä tarjouksia ja me pidämme heidän sekä urheilijakumppaneidemme puolesta silmämme ja korvamme auki rakentaaksemme siltoja ja yhteistyökuvioita yritys- ja urheilupuolen väliin.

Miten tämä kuvio siis menee? Pähkinänkuoressa näin:

Espere Verdessä rakennetaan urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin ekosysteemi, jonka tavoitteena on varmistaa suomalaisen urheilun elinvoimaisuus ja menestys. 

Digitaalinen palvelualustamme luo uuden toimintamallin yhdistämällä yksilöt, yhteisöt, organisaatiot ja yritykset, ja luo näin edellytyksiä verkostoitumiseksi, jolloin ekosysteemi hyödyttää kaikkia sen toimijoita. 

Pilotissa pääosassa ovat nyt palvelutarjonta ja vastikkeellinen varainhankinta. Yritys voi luoda kauttamme lisäkauppaa palveluitaan ja asiantuntemustaan myymällä, tai vaikka ihan vain verkkokauppalinkillä. 

Espere Verden alustan kautta yritykset myös tavoittavat sopivia urheilumaailman vaikuttajia, joiden uraa ne voivat tukea ja mistä hyvästä ne saavat yksilöllisiä kuvioita vastineeksi. Tsekkaa idea urheilijoiden ja tiimien profiileista.

Perusprofiilin tekeminen ja palveluun sillä rekisteröityminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään, vaan voi päinvastoin luoda uusia mahdollisuuksia. Palvelussa mukana ovat profiiliit voivat edellä esiteltyjen mallien lisäksi esim. perustaa yhteisörahoitusprojekteja tukemaan urheilumenestystä vastikkeellisesti. 

Alustan kehittyessä eteenpäin tavoitteemme on on luoda urheilun palvelukokonaisuus, jossa ovat mukana mm. hyvinvointi, tulospalvelut, analytiikka, virtuaalitoiminnot, uudenlaiset prosessit, palveluntarjoajat ja kohdistettu markkinointi. Jengistämme löytyy näkemystä, kokemusta ja osaamista jota tarjoamme urheilumaailman toimijoiden tutkimus-, kehitys- ja markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Asiakaskokemus, konseptit, yritysyhteistyön investointien tehostaminen – you name it.

Oliskos nyt aika ryhtyä kokeilemaan jotain ihan uutta?

katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *