hero-runners-green-overlay

detalji boutique

Naisten muotia päästä varpaisiin uniikilla twistillä

Käyttämällä koodia ESPERE Detaljin nettikaupassa autat Espere Verdeä tukemaan suomalaista urheilua.


Verkkokauppa ja kivijalkaputiikit
Liittynyt 14.4.2021

”Detalji boutiquesta löydät yksilöllisen ajatonta naisten muotia ja asusteita, sekä arkeen että juhlaan, päästä varpaisiin.”

– boutiquen Nina

Yrityksen nimi: Detalji Boutique Oy

Toiminta-alue: Myymälät pääkaupunkiseudulla ja lisäksi kesäisin on myyntiä kesäkaupungeissa. Nettikauppamme lähettelee tuotteita ympäri Suomea.

Verkkosivu: detaljiboutique.com

Visio: Yritykseni päätavoitteena on muodostaa rento sosiaalinen ilmapiiri asiakkaiden kanssa, ja pyrimme olemaan avuksi kaikille jotka sitä kaipaavat vaatevalinnoissaan.

Tarina: Ajatus detaljista syntyi sen pohjalta, mitä itse olisin toivonut saavani vaateostoksilla: asiantuntevaa palvelua ja aikuiselle naiselle sopivia kokonaisia asukokonaisuuksia päästä varpaisiin saman katon alta. Kaipasin rehellistä ja auttavaa palvelua, jossa asiakkaan haasteet huomioidaan.

En halunnut myöskään juosta useissa kaupoissa ja aina viimeisten trendien perässä kokeakseni olevani muodikas ja tyylikäs. Jokaisella meillä on kuitenkin omat epävarmuutemme, mutta kauniit vaatteet ja asusteet voivat saada olon tuntumaan aivan mahtavalta! Upean ja kauniin itsevarman olotilan halusin luoda asiakkaillenikin, niin pitkälle kuin muodilla se on mahdollista.

Koin myös, että oli haastavaa löytää Suomesta moderneja ja samalla rentoja naistenvaatteita kohtuuhinnoilla. Tarjolla tuntui olevan joko liian asiallisia, kalliita ja tylsiä vaatteita, tai vain teinitytöille sopivaa muotia. Päätin siis itse ryhtyä toimeen. Testasin konseptia ensin myymällä hankkimaani naistenmuotia kotikutsuilla. Kutsujen menestys osoitti sen, että muillakin naisilla oli tarvetta ajattomalle ja edulliselle naisten muodille, joka muuntautuu helposti stailaamalla arkeen sekä juhlaan.

Suurin osa naisten vaatemuodista on omaa maahantuontiani ja ne sisältävät kivoja detaljeja ja jippoja. Suosin uniikkia luonnonmateriaaleista valmistettua naisten muotia, kenkiä, koruja ja asusteita.       

Meille tärkeitä asioita: Vastuullisuus, ekologisuus ja hyväntekeväisyys. Valikoimamme koostuu pienistä ajattomista ostoeristä, jotta turhilta saastuttavilta tekstiilijätteen ylijäämiltä vältyttäisiin. Muotimme on melko ajatonta, jolla vältetään turhaa kulutusta. Suosimme ostoissamme kahta vuodenaikaa, syksy/talvi sekä kevät/kesä. Näin pystymme myymään kokoelmaa pidempään ja se ei niin helposti päädy halpakulutukseen. Ylijäämät lahjoitamme lopulta kierrätykseen ja hyväntekeväisyyteen. Nettikaupassamme toimitukset useimmiten maksavat, ja näin vältämme turhia edestakaisten kuljetusten tuomia polttoainesaasteita. Näin ollen asiakkaamme ostavat vastuullisemmin ilman ylimääräisiä kokeilu-ja impulssiostoja.

Tarjottava palvelu: muotia aikuisille naisille, piensisustusta ja lahjoja.

Käyttämällä koodia ESPERE Detaljin nettikaupassa autat Espere Verdeä tukemaan suomalaista urheilua. Huhtikuun loppuun asti Detalji tarjoaa samalla koodilla lisäksi sinulle 10% alennuksen, kun normaalihintaisten nettikauppaostostesi yhteissumma ylittää 60 euroa. 

Putiikkien ja nettikaupan valikoima on suunniteltu sinulle aikuinen nainen, joka haluat pukeutua mukavasti ja mielenkiintoisesti. Vaatteissamme on ihania detaljeja ja materiaaleissa suosimme mm. hengittäviä luonnonkuituja, kuten maanläheistä pellavaa, lumoavaa silkkiä ja pehmoista kashmiria. Meiltä löydät myös piensisustusta. Tarjoamme edullista ja suloista omaa maahantuontia ja skandinaavisia brändejä.

Detaljin kanavia:
https://www.detaljiboutique.com/
https://www.facebook.com/detaljiboutique
https://www.instagram.com/detaljiboutique/

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26