Tulisitko jeesaamaan?

Tulisitko jeesaamaan? 05.11.2020\Katri


Espere Verdessä rakennetaan urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin ekosysteemi, jonka tavoitteena on varmistaa suomalaisen urheilun elinvoimaisuus ja menestys. Ei vähä mitään.

Digitaalinen palvelualusta luo uuden toimintamallin yhdistämällä yksilöt, yhteisöt, organisaatiot ja palveluntarjoajat. Tuloksena on ensimmäinen suomalainen urheiluun keskittynyt yhteisörahoitusalusta, jolla kasvatamme urheilun kokonaisresursseja, kehitämme yhteisöllisyyttä toimijoiden välillä, edistämme urheilumenestystä sekä kansallista hyvinvointia ja nostamme osaamisen maailmanluokkaan kaikilla tasoilla. Hienoa, eikö vaan?

No, jotta tähän päästään, meillä olisi nyt tarve löytää muutama innokas testaaja antamaan palautetta sivustomme yksilöllisistä profiilikorteista, ja rekisteröitymään samalla mukaan palveluun ilmaiseksi. Tässä vaiheessa haen muutamaa urheilijaa, valmentajaa ja yrityksen edustajaa, myöhemmin kyselen mm. seuran, joukkueen sekä lajiliiton edustajan perään. Ilmianna itsesi katri@espereverde.com ja olet mukana vaikuttamassa urheilun tulevaisuuteen!

Mistä on kyse?

Urheilija: Alustalle luotu profiili toimii jäsenneltynä mediakorttinasi, jota voit hyödyntää lähestyessäsi yhteistyötahoja alustalla tai sen ulkopuolella. Alustan kautta solmituilla yhteistyösopimuksilla puolestaan varmistut, että ehdot ovat reilut ja yhteistyön ehdot läpinäkyviä. Espere Verden tuen ja yhteisöstä saadun taloudellisen selkänojan avulla pääset keskittymään siihen, mitä teet parhaiten: urheiluun.

Yritys: Espere Verden yhteisöalusta mahdollistaa yhteistyökumppaneiden löytämisen kolmella eri tapaa: voit itsenäisesti selata urheilijoiden julkaisemia mediakortteja, julkaista avoimen yhteistyöhaun tai hyödyntää matchmaking -palveluita. Varmistamme jokaisen yhteistyön osalta sovittujen vastineiden toteutumisen, tehden kauttamme toteutetusta kumppanuudesta turvallista ja tehokasta.

Valmentaja: Alustalle luomasi profiili toimii käyntikorttinasi usean eri sidosryhmän kontaktointiin, edistäen mahdollisten yhteistyökumppanien tai uusien valmennettavien löytämistä. Profiiliin linkitetyn seuran ja valmennettavien kautta pääset nostamaan myös toimintasi yleistä tunnettuutta, sekä jakamaan siihen liittyviä uutisia.

P.S. Espere Verden digimaailman kumppanuuspalvelu on nyt tehty kevyenä soft launchina verkkosivun muotoon, mutta siitä tullaan tekemään sovellus joka kattaa useita eri toimintoja urheilun alalla. Match making on vain yksi ulottuvuus, jonka tarjoamme.

P.P.S. Palvelun ei ole tarkoitus riistää urheilijoita managereiltaan, vaan luoda heille molemmille lisämahdollisuuksia. Tätä kautta voi myös löytää itselleen managerin, jos sellaista hakee.

Katri Einamo, toimitusjohtaja
Espere Verde Oy
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

6 Comments

  1. I found this article both enjoyable and educational. The points made were compelling and well-articulated. Let’s dive deeper into this subject. Feel free to visit my profile for more interesting reads.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *