Espere Verden lähtölaukausEspere Verden lähtölaukaus 25.09.2020\Katri

Espere Verden perustajat ovat harrastaneet liikuntaa ja urheilua muodossa tai toisessa lähes aina, ja perheenä vuodesta 2009 lisäksi mallilla yksi kentällä, kaksi katsomossa. Vuosien varrella ehtii tulla mieleen kaikenlaista kokeilua sekä kehittämiskohdetta, ja niiden yhteen saattamisen tuloksena syntyi tämä yritys. 

Espanjan kielen verbi esperar tarkoittaa odottamista, mutta myös valmiina olemista, uskollisena pysymistä, toivomista ja oleskelua. Verde puolestaan tarkoittaa vihreää, joka kuvaa tuoreutta ja jatkuvaa uudistumista, eteenpäin liikkumista ja nopeaa lähtöä vihreällä valolla (starttipistooli, lipun heilautus).

Nyt olemme siinä pisteessä, että vuosien haaveilu, kentän laidalla ja kisamatkoilla speksatut kuviot ja koronakesän aikana uurastettu kehitystyö on kaikki muuttumassa todeksi. Erityisen iloiseksi minut tekee se, että tiimimme on hionut myös yhteiskunnallisen aktivoinnin ja hyväntekeväisyyden saumattomaksi osaksi urheilun maailmassa pyörivää liiketoimintaamme.  

Verkkosivut avataan, blogikirjoitus julkaistaan ja ensimmäisiä hankkeita yhteistyökumppaneiden kanssa lähdetään edistämään. Työtä on tehty paljon ja vielä enemmän kehitystä on edessä. Olen innoissani kaikesta hienosta mitä pian päästään suomalaisen urheilumenestyksen eteen tekemään. Upeaa, jos kiinnostuit ja luit tämän. Tule mukaan matkalle, joka on vasta alkutaipaleella!

Katri Einamo, toimitusjohtaja
Espere Verde Oy
katri@espereverde.com

Katri Einamo
Katri Einamo
Articles: 26

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.